Μεγάλης έκτασης κλοπές αφισών του «The Wolverine» από στάσεις λεωφορείων!

28-04 2013

Μεγάλης έκτασης κλοπές αφισών του «The Wolverine» από στάσεις λεωφορείων!

Cinema

Wolverine_afises_news_emeoΜία στις δύο αφίσες του «The Wolverine» που βρίσκονταν σε εξωτερικούς χώρους (κυρίως στάσεις λεωφορείων) δεν βρίσκεται πια στη θέση της. Δεν πρόκειται για το έργο κάποιου σαμποτέρ, αλλά των χιλιάδων φίλων του Wolverine που ενθουσιάστηκαν με τη δουλειά της BLT Communications. Η εν λόγω αφίσα έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας την τεχνική της ιαπωνικής μελάνης (σούμι-ε), χωρίς αυτό να είναι άσχετο με το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στην Ιαπωνία.

Η επίμαχη αφίσα εμφανίζει τον ήρωα της Marvel σε ένα αφαιρετικό σκίτσο, με τις φονικές λεπίδες σταυρωμένες μπροστά από το πρόσωπό του, μπροστά από ένα απλό λευκό φόντο.

Όπως δήλωσε ο Tony Sella (Creative Officer της 20th Century Fox) στο κινηματογραφικό site Collider.com, η εταιρεία θα χρειαστεί να αντικαταστήσει το 50% των αφισών που τοποθετήθηκαν για τη διαφημιστική καμπάνια της ταινίας, λόγω των εκτεταμένων κλοπών που έχουν καταγραφεί. Βέβαια, όσοι προτιμούν το ποτήρι μισογεμάτο εκτιμούν πως το φαινόμενο αυτό είναι ένδειξη της δυναμικής της ταινίας και πως ακόμα και αυτές οι κλοπές είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για δημοσιότητα.

Το «The Wolverine», σκηνοθετημένο από τον James Mangold, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου, μία μέρα νωρίτερα από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |


Πηγή : E-Radio.gr Blog