Μπλόκο στις τόπλες σερβιτόρες στο Τέξας

30-07 2013

Μπλόκο στις τόπλες σερβιτόρες στο Τέξας

Life style

gimnostithes_0

Τη νομοθεσία της σχετικά με το τι προσδιορίζεται ως γύμνια αναγκάστηκε να αλλάξει μία πόλη στο Τέξας, εξαιτίας ενός μπαρ, στο οποίο οι σερβιτόρες δούλευαν… τόπλες, καλύπτοντας το στήθος τους μόνο με… χρώμα.

Το προσωπικό στο Red Neck Heaven Bar στην περιοχή Lewisville δεν θα μπορεί πια να σερβίρει τους πελάτες χωρίς μπλούζα και με body paint στο στήθος.

Οι σερβιτόρες εφάρμοζαν στο μπαρ τις «ημέρες ABC» – Anything But Clothes. Τη ζωγραφική αναλάμβανε εξειδικευμένος καλλιτέχνης, ενώ οι θηλές καλύπτονταν με μικρά κομμάτια υφάσματος.

Σύμφωνα με τους νόμους του Lewisville, η εμφάνιση αυτή ήταν απολύτως νόμιμη. Παρότι οι σερβιτόρες ήταν σχεδόν γυμνές, δεν παραβίαζαν κανένα νόμο.

Έπειτα από καταγγελία για τη σχεδόν αδαμιαία περιβολή των σερβιτόρων, ο διοικητής της αστυνομίας έκρινε πως η νομοθεσία σχετικά με τη γύμνια θα έπρεπε να επανεξεταστεί κι έτσι η ζωγραφική σώματος και τα κομμάτια αυτοκόλλητου υφάσματος δεν είναι πλέον αποδεκτά.

Η αντίδραση ήρθε από μία κάτοικο, την Catherine Holliday, που βρισκόταν με κάποιο φίλο της που ήθελε να βγάλει φωτογραφία την πινακίδα του μπαρ. «Και τότε συνειδητοποιήσαμε πως στο πάρκινγκ υπήρχαν σερβιτόρες που δεν ήταν ντυμένες!», δήλωσε στο CBS News. «Φορούσαν μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι, το οποίο δεν κάλυπτε τα οπίσθιά τους και το στήθος τους ήταν γυμνό και βαμμένο», προσέθεσε.

Η δημοτική αρχή συνεδρίασε για το θέμα και άκουσε και την άποψη της καλλιτέχνιδος που είχε αναλάβει το body painting των εργαζομένων στο μπαρ: «Το θεωρώ μία μορφή τέχνης, μία πολύ όμορφη μορφή τέχνης», είπε εκείνη.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πως η ζωγραφική σώματος και τα τατουάζ δεν θεωρούνται κατάλληλη ενδυμασία για τους εργαζομένους και ψήφισε υπέρ της αλλαγής της διάταξης.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0