Νέο ξέσπασμα του Κόκλα: Άμα δεν θες να προκαλείς, δεν δίνεις στον Ρουβά…

19-07 2013

Νέο ξέσπασμα του Κόκλα: Άμα δεν θες να προκαλείς, δεν δίνεις στον Ρουβά…

Life style


Ο Κώστας Κόκλας ξανά «χτυπά»! Πριν λίγες μέρες είχε πετάξει το καρφάκι του για τον Σάκη Ρουβά, που υποδύεται τον Διόνυσο στις «Βάκχες»….
Τότε ο ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του: «Μια οικογενειακή κωμωδία είναι που είδε πάρα πολύς κόσμος στην Αθήνα και όχι μόνο, χωρίς να ενοχληθεί κανείς από το ιδιότυπο… στριπτίζ που κάνουμε-χωρίς να μένουμε ούτε λεπτό ολόγυμνοι! Φαίνεται πως μένουμε, αλλά δεν μένουμε! Τόσος πουριτανισμός προς τι; Εν έτη 2013 που γίνονται τόσα να ενοχλεί μια μισόγυμνη σκηνή λίγων δευτερολέπτων; Και κόβουν το μεροκάματο τόσων ανθρώπων; Τι να πω, Λένε όχι σε μας και ναι στον… Ρουβά;»
Τώρα ο Κώστας Κόκλας με αφορμή τον αποκλεισμό τους από αρχαίο θέατρο, μιλάει για τις Βάκχες και τον Σάκη στο Tv Ζαππινγκ: «Δεν προκαλούμε. Απλά προτίμησαν άλλους. Άμα δεν θέλεις να προκαλείς, δεν δίνεις πράσινο φως στον Ρουβά- δεν έχω τίποτα με το παιδί, προς Θεού, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Αλλά άμα θέλεις κλασσικές παραστάσεις δεν βάζεις αυτή που πρωταγωνιστεί ένας ποπ σταρ. Δεν μπορεί να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι λάθος. Δεν το βάζουμε κάτω όμως».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0