Νερό στο κρασί της ρίχνει η Αγγελική Ηλιάδη! Δείτε τι ζητάει από τους γονείς του Λαζαρίδη για να βλέπουν τον εγγονό τους!

26-07 2013

Νερό στο κρασί της ρίχνει η Αγγελική Ηλιάδη! Δείτε τι ζητάει από τους γονείς του Λαζαρίδη για να βλέπουν τον εγγονό τους!

Life style


Τι ζητάει η τραγουδίστρια από τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη…Η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ένα βήμα πίσω στη – μέχρι σήμερα εκρηκτική σχέση της με τους γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, μετά τη δημοσιοποίηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν, προκειμένου να μπορούν να συναντούν τον εγγονό τους.
Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια θέτει την προϋπόθεση ότι εκείνοι δεν θα απασχολήσουν ποτέ ξανά με δηλώσεις τους τη δημοσιότητα.
Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μαρία και ο Βασίλης Λαζαρίδης στράφηκαν εναντίον της τελευταίας συντρόφου του γιου τους, η οποία σταδιακά διέκοψε την οποιαδήποτε σχέση μαζί τους, με αποκορύφωμα το 2012, όταν τους απαγόρευσε την επικοινωνία με τον 8χρονο σήμερα γιο της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Η Αγγελική για μεγάλο διάστημα ήταν ανένδοτη. Έτσι, η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει, με τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη να εκλιπαρούν με δηλώσεις τους να δουν τον εγγονό τους.
Δεν περίμεναν ποτέ ότι η τραγουδίστρια θα συμπεριφερόταν έτσι. Και από την άλλη, η Αγγελική ένιωθε προσβεβλημένη που έβγαιναν και μιλούσαν δημοσίως χωρίς, όμως, να κάνει την παραμικρή κίνηση ως την ημέρα που πήρε στα χέρια της τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχαν κατατεθεί σε βάρος της, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί.
Έτσι οι γονείς του Λαζαρίδη σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso θα μπορούν να δουν το παιδί αλλά πάντα με την παρουσία της μητέρα του, Αγγελικής Ηλιάδη.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0