Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr
 
Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες. Χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -1 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά, με ένταση από 5 έως 8 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα είναι νοτιοδυτικοί, 5 έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς – βορειοδυτικούς μικρότερης έντασης.
 
Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.
 
Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…
 
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0