Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει ομάδα Παναθηναϊκός»

20-01 2013

Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει ομάδα Παναθηναϊκός»

Αθλητισμός

590_adf926ed96a7dd74da6acfe4179abeadΣτην κατάσταση που επικρατεί στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο σκόρερ του γκολ του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Για το ματς: «Ήταν ένα ματς με ρυθμό και πολλές φάσεις. Είχαμε ευκαιρίες κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ. Η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς, συνεχίζουμε, μαζεύουμε πόντους κι έχουμε δύσκολη συνέχεια. Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε πίεση από τον Παναθηναϊκό μέχρι το γκολ, όμως από εκεί και πέρα αντιδράσαμε, πιέσαμε και πετύχαμε την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω και μας έδωσε την ευκαιρία να πιέσουμε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική: «Έλληνας είμαι. Είναι στο χέρι του κυρίου Σάντος αν με χρειάζεται να με καλέσει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Πιστεύω να βρει έναν ιδιοκτήτη όπως είχε παλιά, αν όχι τον ίδιο, για να βρει μια σταθερότητα διοικητικά και αγωνιστικά. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει ομάδα. Δεν είναι ομάδα αυτό. Και ξεκινάει από τη διοίκηση».

 

 

 

 

 

pamesports.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0