Ήταν 03:00 τα ξημερώματα, όταν τα βόρεια προάστια αναστατώθηκαν από πυροβολισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις ληστές αποπειράθηκαν να ληστέψουν σπίτι στην Εκάλη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και δύο περιπολικά έσπευσαν στο σημείο. Εκεί σημειώθηκε και η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι ληστές απομακρύνθηκαν πεζοί. Την ίδια ώρα, στο σημείο έσπευσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε ακούσει τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την αστυνονία, όπως είπε προηγουμένως το Mega, οι δράστες τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο, επιβιβάστηκαν σε αυτό και έφυγαν με προορισμό το Κρυονέρι.

Η αστυνομία, που στο μεταξύ είχε στείλει ενισχύσεις, ξεκίνησε την καταδίωξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να τους εγκλωβίσει. Σε αυτό το σημείο, σημειώθηκαν και πάλι πυροβολισμοί. Το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου ανετράπη στο ρέμα Κρυονερίου.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από τις 04:00 το πρωί και οι έρευνες συνεχίζονται. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

 

 

 

 

enikos.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0