Ροντ Στιούαρτ: «Ο Μικ Τζάγκερ μου πρόσφερε τη γυναίκα του για να κάνουμε τρίο»!

4-07 2013

Ροντ Στιούαρτ: «Ο Μικ Τζάγκερ μου πρόσφερε τη γυναίκα του για να κάνουμε τρίο»!

Life style


Εξήντα οκτώ χρονών πλέον, o Ροντ Στιούαρτ, αλλά πάντα ροκάς και αειθαλής, έδωσε συνέντευξη στο μουσικό περιοδικό Radio Tunes και ανάμεσα σ΄ άλλα αναφέρθηκε στο ότι είναι πολύ καλύτερος τραγουδιστής από τον Μικ Τζάγκερ. Μίλησε, ακόμα και για λεπτομέρειες της μεταξύ τους σχέσης, λέγοντας πως:
«Αρνήθηκα να κάνω τρίο με τον Μικ Τζάγκερ. Μου το ζήτησε δυο φορές. Μια με εμένα, εκείνον και την τότε κοπέλα μου, την Ντι Χάρινγκτον. Και μια με εμένα, εκείνον και τη γυναίκα του την Μπιάνκα. Του είπα όχι. Έχω κάνει τέτοιου είδους πράγμα μόνο μια φορά στη ζωή μου, με δυο Κινέζες. Δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις πιο πριβέ και ρομαντικές καταστάσεις». Με τις δυο κινέζες ο γερόλυκος της ροκ, αισθάνεται μεγαλύτερο ρομαντισμό προφανώς, απ΄ ότι με τον Τζάγκερ σε οποιοδήποτε τρίο δεν αφορά στη μουσική αυστηρά! Και συνέχισε να μην χαρίζεται στο ίνδαλμα των Rolling Stones λέγοντας πως «ο Μικ είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής blues, αλλά από τεχνικής άποψης δεν είναι τόσο καλός όσο εγώ. Έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί με αυτό που διαθέτει».
Τέλος, με χιούμορ, παραπονέθηκε για το ότι δεν έχει γίνει ακόμη ιππότης, όπως οι Μικ Τζάγκερ και Τομ Τζόουνς που επίσης δεν ζουν στη Βρετανία. «Δεν γκρινιάζω. Αν είναι να έρθει ο τίτλος, θα έρθει. Άλλωστε έχω κάτι κοινό με τη βασίλισσα. Έχουμε και οι δυο την ίδια κουπ εδώ και 45 χρόνια».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0