ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι

13-07 2013

ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι

Χιούμορ

Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι. Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιολάδου. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.

Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.

Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.

Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.

Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατείτε μια καλή λουγία.

Μετά από ένα κετα.. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων… κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονείστε… βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ” την άλλη, καφήστε σε μια λωκό καλέκρα και καβετάστε κάνα-δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.

Νύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.

3 λοτήρια αρφότερα…

Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ” τα γάδια που μύθικαν στα κλαπάκια της μουζίνας μην αποχειραθείτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω!

απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί. Την επόμενη μέρα, πάρτε ένα Alka-Seltzer. Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα!!!

Tην άλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή: Κατσικάκι με
τσικουδιά.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0