Τα ζώδια «φορούν» τα γιορτινά τους

17-12 2012

Τα ζώδια «φορούν» τα γιορτινά τους

Life style

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις όλων των ζωδίων για την τρέχουσα εβδομάδα.

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Τυχερές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών  διαπραγματεύσεων, νομικών εμπλοκών και ταξιδιών (χωρίς να αποκλείουμε υποθέσεις «αγάπης») αναμένουν τώρα εσάς που γεννηθήκατε έως τις 29/3. Αποδοτικοί σ’ εμπορικές και άλλες συνδιαλλαγές θ’ αποδειχθείτε εσείς της 27/3-6/4, ωστόσο θα πρέπει ενίοτε να τιθασεύετε την αισιοδοξία σας, διότι δεν αποκλείεται να σας κάνει τελικά «άστοχους», εφόσον ενδεχομένως τείνετε να υπερεκτιμάτε τα καλά και να παραβλέπετε τα δύσκολα της εποχής. Έντονα φιλόδοξοι και «επιθετικοί» εμφανίζεστε οι Κριοί του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι πρέπει να προσέξετε την προκλητική στάση, γιατί κρύβει κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εποχή φέρνει στο προσκήνιο έννοιες περί τα οικονομικά (χρέη, δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομικά, έσοδα του/της συντρόφου) και δεν αποκλείεται ορισμένοι να νιώσετε τελικά ωφελημένοι από σχετικές εξελίξεις. Πιο πιεσμένοι κατά την τρέχουσα εβδομάδα είστε οι Ταύροι της 28/4. Αποδοτικότητα, ευστοχία, δυναμισμός, κατακτητική δύναμη αφορούν τώρα εσάς του γ’ δεκαημέρου, κυρίως όσον αφορά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο «άνετες» ημέρες από άποψη διάθεσης για το δικό σας ζώδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η προσοχή είναι στραμμένη προς κάθε είδους/ ύφους σχέσεις / συνεργασίες, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε έως τις 7/6. Το πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης υποβοηθεί τις διαδικασίες. Ακόμα και υπό δύσκολους όρους ή μέσ’ από δύστροπες συνθήκες μπορείτε να αποφέρετε πολλά, εσείς της 29-30/5. Μια τυχερή σύμπτωση υποστηρίζει τους (επαγγελματικούς / συναισθηματικούς) στόχους υμών της 25/5. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, τους πλατωνικούς και κουραστικούς έρωτες και παράλληλα διαχειριστείτε κάθε διάψευση, αν γεννηθήκατε στις 21/5.  Αποδοτικότερο για τους Διδύμους το «κλίμα» της 16ης ,17ης , 20ης , 21ης  και 22ης  Δεκεμβρίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Πολλά τίθενται επί τάπητος και οδεύουν προς «ξεκαθάρισμα» στο πλαίσιο των σχέσεων/ συνεργασιών, εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Δουλειές, τρεξίματα, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων κι εξυπηρέτηση μιας απαιτητικής καθημερινότητας είναι το κύριο μενού των ημερών για τους περισσότερους. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους για ν’ «ανασαίνετε» περισσότερο. Πιο «άνετες» μέρες από άποψη διάθεσης είναι η Τρίτη και η Τετάρτη!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Εξαιρετικά ευνοϊκή κρίνεται τούτη η εβδομάδα για τους περισσότερους, αν και για εσάς της 31/7 θα χρειαστούν «θυσίες» για να μπορέσετε να επωφεληθείτε των συμπτώσεων και των συνθηκών. Ανοιχτά μάτια στην τύχη και στην ευκαιρία ας έχετε τώρα οι Λέοντες της 27/7. Μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα, όλοι έχετε τα φόντα να βγείτε «κερδισμένοι» ηθικά, υλικά ή συναισθηματικά…20,21,22/12 είναι οι πιο θετικές / αποδοτικές μέρες, αφού κι εσείς οι ίδιοι τείνετε να αντιμετωπίζετε το ποτήρι μισό-γεμάτο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ήλιος, Ερμής κι Αφροδίτη στον 4ο φυσικό οίκο της Παρθένου εντείνουν συμβολικά τη σημασία της προσωπικής/ ιδιωτικής ζωής, του σπιτιού (ως χώρου), αλλά και της οικογένειας. Φαίνεται πως τείνετε να φτιάξετε μια καινούργια «φωλιά», συνάδουσα περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες κι επιθυμίες σας. Ερωτικοί, δυναμικοί, κατακτητικοί κι «έτοιμοι» για τα καλύτερα φαίνεστε τώρα οι Παρθένοι του γ’ δεκαημέρου! Κάτι, ωστόσο, δείχνει ικανό ν’ αποσυντονίσει ή να διαψεύσει τις προσδοκίες υμών της 23/8…Μην «ποντάρετε» σε θαύματα κι αντιμετωπίστε στωικά κάθε κατάσταση σύγχυσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πολλά πάρε-δώσε, μετακινήσεις, επαφές, δημόσιες σχέσεις ή κι εκδρομές που συνδυάζουν ενδεχομένως το τερπνόν μετά του ωφελίμου έχει αυτή η εβδομάδα για τους Ζυγούς! Το σίγουρο είναι πως είστε πιο αποδοτικοί σε κάθε διαπραγμάτευση και μπορείτε να καταφέρετε πολλά σε κάθ’ επίπεδο. Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, θα πρέπει να διαχειριστείτε εντάσεις στην προσωπική ζωή / στο σπίτι / στην οικογένεια, αλλά να συγκρατήσετε και τον ίδιο σας τον εκνευρισμό που προκαλεί εύκολα…ατυχήματα! Πιο τυχεροί της εβδομάδας είστε οι γεννημένοι στις 27/9 και στις 1-2/10!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εποχή στρέφει το βλέμμα κυρίως στις πηγές εκείνες που σημαίνουν για εσάς περισσότερη «ασφάλεια», τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όντως, μπορείτε να κυνηγήσετε κάτι καλύτερο σε αυτό το πλαίσιο, αποφεύγοντας φυσικά τις άκαιρες εκρήξεις ή τον λανθασμένο – επιθετικό τρόπο επικοινωνίας. Ο Κρόνος σκιάζει το τοπίο για πολλούς της 31/10-1/11, ζητώντας επί της ουσίας περισσότερη υπευθυνότητα ή ωριμότητα και σεβασμό στα όρια των συνθηκών.  Αποδοτικές, αλλά και ερωτικές / δημιουργικές μέρες της εβδομάδος για το ζώδιο / τον ωροσκόπο του Σκορπιού είναι η 18-19/12.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ήλιος, Ερμής κι Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σημαίνουν μια εποχή όπου πραγματικά μπορείτε να διεκδικήσετε το καλύτερο σε πολλά επίπεδα και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες! Ομορφαίνετε, γλυκαίνετε και ναι, είστε όντως οι «τυχεροί» στην παρέα, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Φυσικά, το πείσμα θα μπορούσε να βλάψει, αν δεν βάλετε φρένο στην κατάλληλη στιγμή. Οι εξιδανικεύσεις πάσης φύσεως θα μπορούσαν να φέρουν την αίσθηση της διάψευσης ή ματαίωσης για εσάς της 22/11. Κάτι θετικό σας «περιμένει στη στροφή», γι αυτό ανοίξτε τα μάτια, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 26/11 και στην 1/12. Πιο «εύκολες» επικοινωνιακά, αλλά και συναισθηματικά θ’ αποδειχθούν οι 16η , 17η , 20η , 21η  και 22η /12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Φουλ σε δράση κι αποφασιστικότητα, αλλά και σε επιθετικότητα ή νευρικότητα είστε τώρα οι γεννημένοι κατά το γ’ δεκαήμερο, που σημαίνει πως έχετε τη δυναμική να φέρετε σε πέρας μια σειρά θεμάτων, όμως θα πρέπει ταυτόχρονα να ελέγχετε την παρόρμηση και τη θερμόαιμη συμπεριφορά. Τρεις πλανήτες στο 12ο φυσικό σας οίκο καταδεικνύουν την ίδια στιγμή ότι ορισμένοι έχετε ακόμη περισσότερη ανάγκη από ξεκούραση και περισυλλογή είτε ότι τείνετε να προβαίνετε σε απολογισμούς του χθες ή / και σε  «σχεδιασμούς» της νέας εποχής που θα ξετυλιχθεί από τα γενέθλιά σας και μετά. Παρασκήνιο ή προβληματισμοί είναι στο πρόγραμμα των ημερών. Πιο εποικοδομητική η διάθεσή σας την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η εβδομάδα αυτή έχει πραγματικά πιο «αλέγρα» χαρακτηριστικά, αφού το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε και να δείχνετε πιο χαλαροί, χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, αλλά και εξωστρεφείς. Φίλοι και γνωριμίες είναι κοντά σας, ενώ μέσ’ από την κοινωνικότητα μπορείτε να επωφελείστε τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό ή ηθικό επίπεδο. Κυνηγήστε επαγγελματικούς στόχους και θυμηθείτε πως η ευεργεσία τώρα είναι πιο «ορατή», αν γεννηθήκατε στις 24/1 και στις 29/1, ακόμα κι αν ο Κρόνος θέτει όρους ή διλήμματα στις διαδικασίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Τρεις πλανήτες διελαύνουν στο 10ο φυσικό σας οίκο: πολλά και διάφορα απασχολούν αυτήν την εποχή, κυρίως σ’ επίπεδο καριέρας ή οικογενειακών υποχρεώσεων. Το ζήτημα είναι πως μπορείτε ν’ αλλάξετε επί τα βελτίω τη ζωή σας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 27/2. Δυναμικές (αλλά όχι επιθετικές ή προκλητικές) κινήσεις σε συλλογικούς χώρους μπορούν να σας αναδείξουν και να επιτείνουν την πρόοδο που είναι για σας του γ’ δεκαημέρου ωσάν «προγραμματισμένη». Βεβαίως, σε κάποιους αυτό δεν θα είναι αρεστό και τώρα θα φανούν ποιοι είναι οι «φίλοι»…Ιχθύες της 19/2 προσοχή: μια κατάσταση σύγχυσης στη δουλειά / στην οικογένεια / στις σχέσεις ενδεχομένως συγχύζει / μια προσδοκία διαψεύδεται /  ένας ευσεβής πόθος ενδεχομένως ματαιώνεται ή εσείς τείνετε να βλέπετε «άλλα αντί άλλων» και να μπερδεύεστε…

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες :


Πηγή : enikos.gr