Τα μυστικά του φον ντε τεν

3-06 2013

Τα μυστικά του φον ντε τεν

Γυναίκα

EF4A3039950FBF854B97233C49C79516

 

 

Εμπλουτισμένα με στοιχεία αναζωογόνησης και ενυδάτωσης, τα φον ντε τεν είναι αληθινά προϊόντα ομορφιάς.

Ορισμένα είναι πλούσια σε λιποσώματα, άλλα περιέχουν συστατικά που εξουδετερώνουν τις συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο δέρμα, μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες και βέβαια τρέφουν το δέρμα με τις βιταμίνες τους, δίνοντάς του λεία και απαλή όψη.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

 

Τα φον ντε τεν περιέχουν υδατικά στοιχεία, πτητικές σιλικόνες και βιταμίνες. Απευθύνονται στις απαιτητικές γυναίκες που θέλουν να καλύπτουν τις ατέλειες του προσώπου τους, να διαρκεί όλη την ημέρα και συγχρόνως να είναι… αόρατο!

Τα νέα φον ντε τεν είναι βασισμένα στη σύγχρονη επαναστατική τεχνολογία, που ανακάλυψε τη σιλικόνη, το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Τα συστατικά τους αντανακλούν πολυεδρικά το φως, δημιουργώντας ένα διάφανο «φιλμ» που ξέρει να κρύβει τις μικρές ρυτίδες του προσώπου.

Τα νέα συστατικά των σύγχρονων φον ντε τεν απορροφούν το επιπλέον σμήγμα και ρυθμίζουν τις εκκρίσεις του, εξουδετερώνοντας έτσι τη γυαλάδα, που είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος. Αποτέλεσμα; Το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο σε σχέση με παλιότερα που χαλούσε γρήγορα.

 

ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ

 

Τα φον ντε τεν περιέχουν 5-10% λιπαρά στοιχεία, χωρίς έλαια ή έλαια σιλικόνης, που κάνουν εύκολη τη χρήση τους και δίνουν ιδιαίτερη απαλότητα στο δέρμα.

Καθώς δεν περιέχουν κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να δραστηριοποιήσει τους σμηγματογόνους αδένες, ταιριάζουν τέλεια στα μεικτά και λιπαρά δέρματα. Αλλά και οι ξηρές επιδερμίδες τα δέχονται ευχαρίστως, γιατί περιέχουν και ενυδατικούς παράγοντες.

 

ΠΩΣ ΦΟΡΙΕΤΑΙ

 

• Μην το βάζετε κατευθείαν στο πρόσωπο. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στη ράχη του χεριού και πάρτε με τα δάχτυλα λίγο λίγο.
• Βάλτε με τα δάχτυλα μια μικρή ποσότητα στη μύτη, στο πιγούνι, στο μέτωπο και στα μάγουλα. Στρώστε το με απαλές κινήσεις προς τα έξω.
• Με ελαφρά βρεγμένο σφουγγαράκι με τονωτική λοσιόν, πιέστε το φον ντε τεν που στρώσατε στο πρόσωπο για να σταθεροποιηθεί.
• Με ένα λεπτό πινέλο και λίγο φον ντε τεν μπορείτε να καλύψετε ένα σπυράκι, τους μαύρους κύκλους στα μάτια και οποιαδήποτε ατέλεια του προσώπου.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0