Η BethAnn Goldberg είναι πρώην μηχανικός της NASA και χρησιμοποιεί τις γνώσεις της στη μηχανική για να κατασκευάσει απίστευτα έργα τέχνης που τρώγονται.

Οι τούρτες της κάνουν θραύση, και πώς αλλιώς άλλωστε αφού είναι μικρά έργα Τέχνης. Η ίδια και η ομάδα της αφιερώνουν πολλές ώρες στο Studio Cake, ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου δημιουργούν κατά παραγγελία ευφάνταστες τούρτες, κάνοντας πράξη και τα πιο τρελά όνειρα των πελατών της. Σάντουιτς, αθλητικά παπούτσι, βιβλία, σκράμπλ, ραπτομηχανές, ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί μπορεί να γίνει μια λαχταριστή τούρτα.

«Σε τίποτα δεν θυμίζουν τούρτες. Αυτό είναι το μυστικό της δουλειάς μας, άλλωστε. Κανείς να μην καταλάβει ότι πρόκειται για παντεσπάνι, σαντιγί και κρέμα. Το αντίθετο είναι… αποτυχία», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Κάθε φορά η δημιουργία ενός γλυκού είναι μια ολόκληρη… διαστημική επιχείρηση. Να βρούμε τα χρώματα, τα υλικά, να ακολουθήσουμε το σχέδιο όσο πιο πιστά γίνεται… Με τα ειδικά εργαλεία να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες. Οι πελάτες όταν πρωτοδούν το γλυκό… βάζουν τα κλάματα γιατί δεν θέλουν να το φάνε!»…

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | | |


Πηγή : perierga.gr