Το Παρίσι επιλέγει πάλι ο Γούντι Άλεν

1-05 2013

Το Παρίσι επιλέγει πάλι ο Γούντι Άλεν

Cinema

woody_allen_news_emeoΑφού γνώρισε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της καριέρας του, με το «Midnight in Paris», ο Γούντι Άλεν επέστρεψε στη Γαλλία για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του.

Σε αυτήν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κατέχουν, ο βρετανός ηθοποιός, Κόλιν Φέρθ και η αμερικανίδα συνάδελφός του, Έμα Στόουν.

Η ταινία η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο, ενώ και το σενάριο της παραμένει άγνωστο, διαδραματίζεται «στο νότιο τμήμα της Γαλλίας», σύμφωνα με δήλωση των παραγωγών, Λέτι Άρονσον και Στέφεν Τένενμπαουμ, οι οποίοι συνεργάζονται με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, επί δεκαπέντε χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γούντι Άλεν θα «γυρίσει αυτή την ταινία το καλοκαίρι και θα συνεργαστεί ξανά με τον διευθυντή φωτογραφίας, Ντάριους Κχόντζι, τη σκηνογράφο, Άν Σέιμπελ και την ενδυματολόγο, Σόνια Γκράντε.

Αυτή θα είναι η όγδοη ταινία του 77χρονου σκηνοθέτη που γυρίζεται στην Ευρώπη, ελπίζοντας να έχει την ίδια εισπρακτική επιτυχία με το «Midnight in Paris», που συγκέντρωσε περίπου 155 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0