«Το Τάγμα των Ι-τάδων»

4-12 2012

«Το Τάγμα των Ι-τάδων»

Ελλάδα

Αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι στο 34ο Τάγμα Υποστήριξης στη Άσσηρο Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε Τάγμα άοπλων. Ο γιος του υπηρετεί στο Τάγμα και είναι από τους λίγους στρατεύσιμους που φέρουν οπλισμό. Έτσι αναγκάζεται να κάνει σκοπιές κάθε μέρα, μην μπορώντας να πάρει ούτε μια έξοδο. Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό καθώς όπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων στο Τάγμα έφτασαν 40 φαντάροι με σωματική ικανότητα Ι-1 ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν άοπλοι. Διαβάστε την καταγγελία.
 
«Θα ήθελα μέσω της ιστοσελίδας σας , και ελπίζω να ενημερωθεί ο ΥΠ.ΕΘ.Α κ. Παναγιωτόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στο 34ο Τάγμα Υποστήριξης στη Άσσηρο Θεσσαλονίκης στο οποίο υπηρετεί και ο γιος μου.
 
Στη μονάδα υπηρετούν περίπου 40 στρατεύσιμοι οι οποίοι μέχρι την μετάθεση τους προς το 34ο Τ.ΥΠ . από τα διάφορα κέντρα εκπαίδευσης ήταν Ικανοί 1 , ξαφνικά το τελευταίο 20ημερο άρχισαν να βγαίνουν όλοι άοπλοι.  Φυσικά με κάποιο πολιτικό βύσμα πάντοτε, πιέζοντας ιατρούς και αξιωματικούς , με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή  να υπάρχει εκτός από τον ένα γιατρό, δυο νοσοκόμους και  δυο μάγειρες (οι οποίοι είναι φυσικό να είναι άοπλοι) 27 ξαφνικά άοπλοι χωρίς να κάνουν καμία υπηρεσία εκτός από θαλαμοφύλακες και να είναι σχεδόν κάθε μέρα έξω.  Για τις υπηρεσίες, τις σκοπιές και τις περιπολίες μόνο 8 άτομα που κάνουν από 3 δίωρες σκοπιές  την ημέρα,  με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η έξοδος ούτε μια φορά το μήνα. Δυστυχώς αυτά είναι τα χάλια της Ελλάδος οι έχοντες όπου και να είναι να καλοπερνούν και ο απλός λαός να φυλάει τους κηφήνες επειδή έχουν τα μέσα.
 
Θα ήθελα να λάβει γνώση ο κ. Υπουργός και να αναλάβει τις ευθύνες για αυτήν την κατάντια . Πάντα υπήρχαν οι βολεψάκηδες, αλλά αυτό πια έχει παραγίνει.
 
Και παρά το γεγονός ότι ο Διοικητής της μονάδας είναι πολύ κοντά στους στρατιώτες και  τους συμπαραστέκεται, δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί τα νήματα τα κινούν αυτοί που έχουν φέρει τη χώρα εδώ .
 
Με τιμή Δ.Κ.»
 
 
 
 
 
enikos.gr
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0